Comenzi la 0265 426.099 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

Livrare si retur

Argila Albastra de Raciu

Pentru a face comenzi pe site-ul www.argilaalbastraderaciu.ro va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune, impreuna cu pagina termeni si conditii. Orice comanda se face in totala cunostinta de cauza si cu acceptarea tuturor specificatiilor de pe site.

ALEGETI PRODUSELE

Prin intermediul meniului si a celorlalte link-uri din site, navigati prin categoriile sau subcategoriile de produse. Produsele afisate au prezentate in detaliu toate informatiile. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul "Adauga in cos".

COS DE CUMPARATURI

Valoarea cosului de cumparaturi este permanent afisata pe site. De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produsele selectate.

Apasati butonul "Inapoi la magazin" in cazul in care doriti sa navigati in continuare prin magazin si sa adaugati alte produse in cos. In cazul in care doriti sa modificati cantitatea unor produse din coloana "Cantitate".

Pentru a trece la urmatorul pas apasati butonul "Date de facturare". Urmeaza sa completati informatiile de facturare pentru a trimite comanda finala catre operatorii nostri.

DATE DE FACTURARE

Completati toate datele de facturare conform modalitatii de facturare, respectiv catre "Persoana fizica" sau "Persoana juridica".
Timp necesar pentru completarea formularului: 1-2 minute. Exceptand campurile "adresa e-mail" si "observatii" toate campurile sunt obligatorii, daca nu sunt completate, nu puteti trece la urmatorul pas.

CONFIRMARE COMANDA

Verificati inca odata continutul cosului si daca ati completat corect datele de facturare. Toate preturile afisate includ TVA. Costurile de transport si livrare nu sunt incluse in valoarea afisata a comenzii, acestea variind in functie de comanda. Conditiile de livrare sau eventualele discounturi va vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care consideram ca datele sunt reale, in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmare iar comanda dumneavoastra va fi procesata. Un operator va va contacta pentru a stabili modalitatea de plata (ramburs sau O.P.), modalitatea de livrare a produselor comandate (implicit costurile de livrare) si eventualul discount oferit.

CONDITII DE LIVRARE ȘI TRANSPORT

Dupa plasarea comenzii, puteti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al societatii noastre, pentru confirmarea comenzii. 
Odata confirmata comanda, livrarea coletului se va realiza prin serviciul de curierat rapid (Fan Curier), termenul de livrare al produselor (pe teritoriul Romaniei) fiind de max. 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. 

Expedierea produselor se face in intervalul luni-vineri intre orele 09-18:30. 
Inaintea livrarii de catre societatea de curierat, veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al acesteia, pentru a stabili adresa si ora la care sunteti disponibil sa preluati coletul. 
Pentru comenzile ramburs plata coletului se efectueaza in momentul ridicarii acestuia.

TARIFE DE TRANSPORT

Tariful generalpentru livrare este 20 lei. Taxele de transport pot insa sa difere in functie de cantitatea comandata si de locul de destinatie.

CONDITII DE RETUR

Pentru a efectua un retur, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email. Pentru returnare, articolele trebuie să păstreze toate etichetele şi sa fie în stare perfectă.
Produsele comandate online pot fi returnate conform legii în vigoare în termen de 15 zile de la data confirmării comenzii. Returul pentru produsele se realizează doar prin firma de curierat agreata de catre noi.
Dupa trimiterea cererii de retur si a aprobarii returilui veţi fi contactat de curier pentru ridicarea coletului.
Costul de livrare este suportat de către noi. În cazul în care returul nu indeplineşte condiţiile de retur, costul de livrare al produselor către client este suportat de către client. Produsele nu se schimbă cu alte articole identice sau diferite.
Unele articole, datorită caracteristicilor speciale, trebuie să îndeplinească condiții speciale pentru a putea fi returnate. Va rugam sa ne contactati. 

AMBALARE COLET

Dacă nu aveţi ambalajul iniţial, vei putea returna comanda în oricare altul, cu condiţia să fie bine sigilat fară să prezinte riscul de deteriorare sau pierdere a produselor pe timpul transportului. 

RAMBURSARE

Rambursarea va fi efectuată după ce vom primi articolele in depozitul nostru. Vei primi rambursarea prin aceeași metodă de plată pe care ai utilizat-o pentru cumparaturi. Poate dura până la 14 zile ca suma să se reflecte în contul tău bancar, în funcție de entitatea bancară.

OBSERVATII

In cazul in care comanda se face din afara Romaniei, va rugam sa ne contactati pentru a stabili cea mai buna modalitate de livrare pentru Dvs. Societatea noastra nu raspunde pentru calitatea serviciilor firmei de curierat. 
Pentru comenzi mai mari de 50 kg, sau in cazul in care doriti sa deveniti distribuitori ai produselor noastre, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa utilizati formularul disponibil la sectiunea contact.

Acreditari

de ce sa alegi argila albastra de raciu

In conformitate cu testele efectuate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti se atesta utilizarea Argilei Albastre de Raciu ca si supliment alimentar. Calitatea rezultatelor analitice este verificata si demonstrata prin acreditarea RENAR si participarea in Programul International de Testare a Competentei Laboratoarelor, coordonat de catre FERA, lider mondial in organizarea testelor de competenta.

Analizele efectuate de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, Directia de Sanatate Publica Mures, Centrul de Sanatate Publica Tirgu-Mures si Institutul de Cercetari si Proiectari Miniere MINESA din Cluj Napoca, arata ca Argila Albastra de Raciu are in componenta nu mai putin de 41 de minerale si oligoelemente, fiind in acest moment, datorita acestui continut ridicat de minerale, cu adevarat unica.

Dintre componentele Argilei Albastre de Raciu amintim:

  • - Minerale: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, titan, sodiu, clor, aluminiu.
  • - Oligoelemente: mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor.