Comenzi la 0265 426.099 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

Afectiuni

Argila Albastra de Raciu

Paralizii, nevroze, ticuri, coree, convulsii, spasme, epilepsie

Argila Albastra de Raciu inregistreza rezultate deoebite in tratarea acestor afectiuni.

Cura externa consta in aplicarea de cataplasme in strat de 1/2-1 cm, pe ceafa, pe coloana vertebrala si pe partea de jos a abdomenului, cataplasme ce se vor acoperi cu celofan/nailon. Cataplasmele se pastreaza cca. 1,5-2 ore. Totodata se realizeaza frectionari ale membrelor si ale coloanei vertebrale.

Cura interna: un pahar de lapte de argila (apa argiloasa tulbure) inainte de mesele principale, in cure ce nu vor depasi 21-24 zile, urmate de 7 zile repaus, apoi ciclul se va relua. Recomandari pentru utilizarea cat mai eficienta a compreselor/cataplasmelor de Argila Albastra
Pentru realizarea compozitiei, Argila Albastra se amesteca (intr-un vas de sticla, lemn sau ceramica) cu apa calduta pana se obtine o pasta densa. Inainte de aplicare, pasta trebuie lasata cca. 4 ore pentru maturare.

Cataplasmele se aplica pe zonele afectate in asa fel incat suprafata acoperita sa fie putin mai mare decat zona tratata si se acopera cu folie de naylon/celofan, pentru pastrarea umiditatii compozitiei (argila uscata nu prezinta efect terapeutic). Durata de aplicare a cataplasmelor este, de regula, 1.5 - 2 ore.
Pentru sporirea eficientei, pasta poate fi combinata cu cantitati mici de uleiuri, tincturi sau macerate de plante, in functie de afectiune. Se va evita aplicarea cataplasmenlor pe zona abdomenului de catre femei in perioada ciclului menstrual.
Recomandari in cazul curelor interne cu apa argiloasa
Pentru prepararea apei argiloase se adauga o lingurita de argila (pasta sau pulbere) la 3/4 pahar (150 ml) cu apa plata si se lasa peste noapte. Se bea dimineata, pe stomacul gol, numai apa limpede, timp de 3 zile. Apoi cura continua timp de 21 de zile, timp in care apa se agita inainte de consum (ingurgitandu-se practic toata compozitia, asa numitul \"lapte de argila\"). Se face o pauza timp de 7 zile, tratamentul continuand pe o perioada de alte 21 de zile, timp in care se bea \"laptele de argila\".
In cazul aparitiei de efecte adverse (ex: constipatie) doza se reduce. Pe toata durata curei regimul dietetic va fi sarac in grasimi, cofeina si dulciuri, pentru o cat mai buna absortie a mineralelor in organism.
Produse recomandate: 6-8 buc. de Pasta Argila Albastra - 500 gr. si 2 buc. Pulbere de Argila Albastra - 1 kg.