Comenzi la 0265 426.099 / 0752 784.916
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

Afectiuni

Argila Albastra de Raciu

Ulcer

Principalele ulcere sunt ulcerul de stomac, ulcerul venos, ulcere provocate de arsuri (sau expunere la razele X), rani prost ingrijite. Ulcerul de stomac va disparea intr-o perioada cuprinsa intre trei saptamani si trei luni, in functie de stadiul in care se afla in momentul inceperii tratamentului.

Pentru tratament se va urma cura interna prin consumarea unei cani de apa argiloasa tulbure sau o cana cu apa de izvor si 2-3 granule de argila , dimineata inainte de mancare.

Cura externa este utila pentru ulcerele ce apar ca urmare unor rani sau boli functionale. In cazul aparitiei crustelor negricioase (escare) mai ales la persoanele in varsta, se vor aplica cataplasme groase aplicate pe durata a 2-3 zile , dupa care se vor relua, verificand in acelasi timp sa fie umede si moi. Bolnavul va sta cat mai mult timp posibil in aceasta perioada in repaus la pat. In acelasi timp se va incepe o remineralizare prin consumul apei argiloase.

Vindecarea survine in aprox. sase saptamani, perioada in care se vor aplica 2-3 cataplasme pe zi. Compresele trebuie sa acopere zona afectata in intregime. Cataplasmele se vor indeparta cu ceai de musetel sau apa calduta. Dupa ameliorarea afectiunii se vor face periodic bai cu apa argiloasa.

De retinut ca in cazul ulcerelor deschise/rani, cataplasmele nu trebuie mentinute mai mult de 30 minute, dupa care trebuie inlocuite, deoarece dupa acest timp de absobtie al toxinelor, procesul este reversibil!
Produse recomandate: 2-6 buc. de Pasta Argila Albastra - 500 gr. si 2-4 buc. de Pulbere de Argila Albastra - 1 kg. (2-4 buc. Granule Argila Albastra - 500 gr.)